Join the adventure!

Lid worden?

Als je lid wilt worden van onze scoutinggroep dan kun je het beste een keer komen kijken. Je mag bij ons zelfs 4 complete opkomsten gratis meedoen om te kijken of het allemaal wel leuk vindt! Zorg wel dat je bij de juiste speltak langskomt en dus op de juiste tijd:

De Dolfijnen: vrijdagavond van 7 uur tot half 9 De Waterscouts: zaterdagmiddag van 2 tot half 5 / 5 uur

Als je langs wilt komen kun je het beste even bellen. Ongeveer een half uur voor het begin van de opkomst is er al leiding op het gebouw. Jij of je ouders kunnen dan even bellen. Kom je voor de Dolfijnen of Waterscouts? Dan willen we graag dat een van je ouders (of allebei natuurlijk) de eerste keer even meekomen. Iemand van de leiding zal jouw en je ouders vertellen wat de bedoeling is.

Als je 4 opkomsten hebt meegedaan met jouw speltak en je vindt het leuk, dan krijg je van de leiding een inschrijfformulier mee. Deze moet je samen met je ouders even invullen en de volgende opkomst weer afgeven. Na die 4 opkomsten moet je ook contributie gaan betalen. De contributie is € 16,- per drie maanden.

De contributie is bij ons behoorlijk laag tegenover andere scoutinggroepen, maar bij ons moet je wel apart betalen voor het zomer- en herfstkamp. Ook je uniform moet je zelf betalen (maar dit is bij alle scoutinggroepen zo). Je das en de insignes moet je uiteindelijk verdienen, maar basis krijg je bij de installatie.

Heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar: info@scoutingrijnwaarden.nl of kom lang op de opkomst.

Misschien tot ziens bij Scouting Rijnwaarden.

Scout Sections: