Join the adventure!

Opkomsten

Onze scouting heeft op dit moment 3 groepen.  De dolfijnen, de zeeverkenners en de wilde vaart.  De dolfijnen draaien op de vrijdag avond van 7 tot ongeveer half 9 en de verkenners van 2 uur tot ongeveer 5 uur.

De dolfijnen

We zitten met de dolfijnen veelal op het gebouw van ons. Dit omdat we met het vervoer naar de bijland zitten. Dit omdat we ze speelende wijs willen laten kennis maken met scouting en alles wat erbij hoort. Soms bij een spel valt een kind op de grond en dan gaat wel eens en broek kappot.  Wij raden om die reden jullie aan om de kinderen met oude kleding naar scouting te sturen.

De zeeverkenners

Met de verkenners gaan we vaak weg.  Het meeste waar we dan heen gaan is de bijland. We gaan voeren daar verschillende activiteiten uit.  Dit is vaak zeilen, roeien en varen. Waar we ook nog wel eens heen willen gaan is het bos. Dit omdat scouting ook in verband staat met de natuur en we ons daar geweldig kunnen uitleven. Hutten bouwen, spellen spelen, van alles vindt daar plaats.

De wilde vaart

De opkomsten van de wilde vaart zijn altijd verschillend. Veelal worden ze zelf georganiseerd of zijn we met een groot project bezig. Een voorbeeld van z’n project is de carnavalswagen. Afgelopen jaar hebben we een piratenschip gemaakt met een werkend kanon!.

Scout Sections: