Join the adventure!

Wilde Vaart

De Wilde vaart zijn meiden en jongens tussen de 15 en 18 jaar. De opkomst van de Wilde vaart is op ieder zaterdagmiddag tussen kwart voor 2 uur en duurt tot 5 uur.

Als je lid bent van de wilde vaart kun je tijdens een opkomst van alles verwachten. Eigenlijk bepaal je voor een gedeelte samen met de groep wat je tijdens een opkomst gaat doen. In overleg met de leiding kun je zelf met programma-voorstellen of programma-onderdelen komen, die dan eventueel een aantal opkomsten later worden uitgevoerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan (of is zelfs al eens gedaan…)!

Natuurlijk is scouting niet alleen de opkomsten volgen. Regelmatig doen we mee aan activiteiten of organiseren we zelf activiteiten waar jij als Waterscout dan aan mee kunt doen.

Maar het hoogtepunt van ieder scoutingseizoen is en blijft toch het zomerkamp. Tijdens het zomerkamp ga je aantal dagen samen de andere leden en je leiding op kamp. Tijdens deze dagen ben je volop bezig met scouting! De Wilde vaart is afgelopen jaar een weekend wezen kanoen. Hier zijn helaas geen foto’s van, maar het beste is het zelf een keer meemaken!

Als je meer wilt weten over hoe je lid kunt worden van onze scoutinggroep klik je in het menu op “Lid Worden?

Misschien tot ziens bij de Wilde vaart!

Scout Sections: